Πολιτική Επιστροφής

Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφών

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  • Χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής
  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paidikipolitia.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 2310 600- 843 και να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών που θα βρείτε στη σελίδα μας.
  • Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Χρησιμοποιώντας την κούριερ που συνεργαζόμαστε  στέλνετε το πακέτο πίσω με χρέωση παραλήπτη. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν και γίνει ο έλεγχος του,  προχωρούμε στην αντικατάσταση και αποστολή. Η επιβάρυνση σας είναι 7€. Στην τιμή αυτή προστίθεται ή αφαιρείται η διάφορα από το καινούργιο προϊόν
  • Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας ή ελαττωματικού προϊόντος κατά την παράδοση η αντικατάσταση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

  • ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ
  • Σε περίπτωση λάθους παραγγελίας η αντικατάσταση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@paidikipolitia.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό  2310 600- 843 και να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών που θα βρείτε στη σελίδα μας. Το λάθος προϊόν θα σταλεί πίσω με δική μας χρεώσει και μόλις ελεγχθεί η  κατάσταση του, θα σας στείλουμε το σωστό, πάλι με δική μας επιβάρυνση. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ,να συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Ακύρωση Παραγγελίας
Δεχόμαστε ακύρωση παραγγελίας μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί από το κατάστημά μας για παράδοση. Στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι ακόμα σε εμάς, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ενημερώνοντάς μας με e-mail στο info@paidikipolitia.gr και θα την ακυρώσουμε άμεσα, επιστρέφοντάς σας το ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. Aν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ειδική παραγγελία (προσωποποιημένα με χάραξη ή προσωποποιημένη ετικέτα ή είναι προϊόντα που έχουν βρεθεί/εισαχθεί ειδικά για εσάς) δεν μπορεί να ακυρωθεί η παραγγελία, παρά μόνο εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή Χρημάτων ΜΟΝΟ σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας και όχι επιστροφής προϊόντων (στο φυσικό κατάστημα πραγματοποιείται μόνο αλλαγή προϊόντων και ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ). Όλες οι επιστροφές χρημάτων, γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη είτε με επιστροφή στον λογαριασμό του. Το www.paidikipolitia.gr, δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.